Kamillo489 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Hej może głupie pytanie ale szukałem i nie znalazłem bo kupiłem ostatnio Huawei p40 pro I nie posiadał sklep play i nie mogłem pobrać żadnej aplikacji i teraz chce kupić, mi 11 I pytanie czy on to posiada tzn sklep play do pobierania aplikacji?
Netoper Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Xiaomi nie podpadło jeszcze na tyle przywódcy zza wielkiej kałuży żeby zostało odcięte jak Huawei.A co do Huawei, są alternatywne sklepy, są też zasoby np na apkmiror.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kamillo489 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 Ok czyli posiada sklep play to super dzięki za informację 🙂
ZduneX25 Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Adam Błażejewski Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi