Pele88 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Witam. Mam Poco x3 pro 8/256 od tygodnia i zauwazylem,ze pomimo wlaczonego odswiezania 120Hz to chodzac po aplikacjach i ogolnie ustawieniach telefonu zdarzaja sie klatkowania, przycinki i ogolnie lagi.Poprostu nie chodzi plynnie za kazdym razem jak powinien.Najbardziej to widac podczas korzystania z Youtube. Jest na to jakies rozwiazanie?
Netoper Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Na początek wyłącz game turbo.Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka
Pele88 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Opublikowano 3 Października 2021 3 godziny temu, Netoper napisał: Na początek wyłącz game turbo. Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka dzieki.Jakby troche pomogło. Ale dialer caly czas sie przycina np. jak rozmawiam z kims i chce szybko skoczyc do smsa, albo zminimalizowac okno dialera to rozmowa sie ucina na sekunde.A czemu wspomniales odrazu o game turbo?
Netoper Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Bo nie wiedzieć czemu te game turbo wpływa na przycinki YT. Ja mam zwykłego X3 i po wyłączeniu tego GT YouTube przestał ciąć. Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Pele88 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Opublikowano 3 Października 2021 A masz tak,ze raz sie wlacza Yt w 60hz a raz 120hz ? i przy otwieraniu i pisaniu komentarzy, wybieraniu jakosci wideo jeszcze klatkuje.
Netoper Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Na stałe ustawiłem 60, odpukać żadnych lagów.Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka
mgcompany Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 A jak będziesz trzymać palec na ekranie podczas odtwarzania, to też będzie lagował? U mnie jest coś takiego w niektórych aplikacjach/odtwarzaczach internetowych. Trzymam palec gdzieś obok na ekranie i nie klatkuje.
Netoper Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Jedyny lag jaki mi się pojawia sporadycznie to ekran blokady, jak chce odblokować przesuwając palcem po ekranie to dostaje 1 sekundowego zawieszenia w połowie ekranu. Jak było game turbo, to ekran się odblokowywał ale potrafiło wywalić grafikę na powiększona tak jakby rozdziałka przykładowo na 800x600 wskakiwała.Z tym że jak pisałem mam zwykłego x3.Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka
Pele88 Opublikowano 5 Października 2021 Autor Opublikowano 5 Października 2021 A masz cos takiego, ze podczas rozmowy jak chcesz sie przelaczyc na glosnik i spowrotem to na 2sek. ucina rozmowe?
Netoper Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 Nie testowałem, nie pamiętam kiedy z fona bezpośrednio gadałem, od ładnych paru lat korzystam ze słuchawek bluetooth.Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi