Skocz do zawartości

Klatkowanie Youtube i ogolnie interfejsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam Poco x3 pro 8/256 od tygodnia i zauwazylem,ze pomimo wlaczonego odswiezania 120Hz to chodzac po aplikacjach i ogolnie ustawieniach telefonu zdarzaja sie klatkowania, przycinki i ogolnie lagi.Poprostu nie chodzi plynnie za kazdym razem jak powinien.Najbardziej to widac podczas korzystania z Youtube. Jest na to jakies rozwiazanie?

Opublikowano
3 godziny temu, Netoper napisał:

Na początek wyłącz game turbo.

Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka

dzieki.Jakby troche pomogło. Ale dialer caly czas sie przycina np. jak rozmawiam z kims i chce szybko skoczyc do smsa, albo zminimalizowac okno dialera to rozmowa sie ucina na sekunde.A czemu wspomniales odrazu o game turbo?

Opublikowano

Bo nie wiedzieć czemu te game turbo wpływa na przycinki YT. Ja mam zwykłego X3 i po wyłączeniu tego GT YouTube przestał ciąć.

Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A jak będziesz trzymać palec na ekranie podczas odtwarzania, to też będzie lagował? U mnie jest coś takiego w niektórych aplikacjach/odtwarzaczach internetowych. Trzymam palec gdzieś obok na ekranie i nie klatkuje.

Opublikowano

Jedyny lag jaki mi się pojawia sporadycznie to ekran blokady, jak chce odblokować przesuwając palcem po ekranie to dostaje 1 sekundowego zawieszenia w połowie ekranu. Jak było game turbo, to ekran się odblokowywał ale potrafiło wywalić grafikę na powiększona tak jakby rozdziałka przykładowo na 800x600 wskakiwała.
Z tym że jak pisałem mam zwykłego x3.

Opublikowano

Nie testowałem, nie pamiętam kiedy z fona bezpośrednio gadałem, od ładnych paru lat korzystam ze słuchawek bluetooth.