Apollo Diomedes Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Witam Dzisiaj otrzymałem Mi BOXa S podłączyłem do TV połączył się z Wi-Fi pobrał jakąś aktualizację i się uruchomił. YT działa, Netflix działa(nic nie tnie wczytuje błyskawicznie), przy próbie uruchomienia sklepu TV play ciągle komunikat "Coś poszło nie tak" Sprawdź czy sieć Wi-Fi działa, lub otrzymaj powiadomienie, gdy połączenie zostanie przywrócone. Testowane na 2,4 i 5 oraz udostępniany internet z dwóch telefonów w różnych sieciach. Reset do ustawień fabrycznych nie pomógł. Czyszczenie danych aplikacji play oraz usług google również nie pomogło. Miał ktoś podobny przypadek? Czy można jakoś bez sklepu play zainstalować z pendriva aplikację do instalowania aplikacji? bo pliki apk można pobrać ale jak je zainstalować? Czy można zrobić downgrade bez ingerencji w urządzenie?
andrzej_klepacze Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Sprawdź datę i godzinę.Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Apollo Diomedes Opublikowano 28 Września 2021 Autor Opublikowano 28 Września 2021 Jest dobra ustawiona przez sieć jak ustawiłem ręcznie też nic nie pomogło.
Liskolak Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Mam identyczny problem, ten sam model Mibox. Próbowałem już chyba każdej możliwości.
Apollo Diomedes Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 Do zamknięcia. Przyczyną była awaria google. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi