Pirania Opublikowano 27 Września 2021 Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Mam Xiaomi Redmi Note 10 pro z miui 12.0.6 RKFEUOR Trochę jest to irytujące a telefon kupiłem 25 września Nie mam dostępnej żadnej aktualizacji, nie ważne na jaki region zmienię Messenger nie posiada dymków czatu, gdy je włączę to nie przychodzą mi żadne powiadomienia a dymków nadal nie ma, zmieniałem ustawienia, opcję powiadomień, wszystko a nadal nie jestem w stanie nic z tym zrobić, ma ktoś pomysł co może być powodem albo jak go rozwiązać ? Edytowane 27 Września 2021 przez Pirania
Misiuu21 Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) @PiraniaStara sprawa, witaj w świecie Xiaomi. U mnie w Mi 11 mam podobnie raz działają raz nie. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną i dane w messenger. Nadaj aplikacji wszelkie uprawnienia, pracę w tle i wyłącz oszczędzanie baterii. W ustawieniach samej aplikacji messenger ustaw dymki. Jeżeli to nie pomoże to na pewno działa pobranie starej wersji apki v290 lub starszej z Apkmirror czy apkpure.com. Edytowane 30 Września 2021 przez Misiuu21
Rekomendowane odpowiedzi