Custom93 Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 Na najnowszym stable nie ma możliwości pobrania niektórych. aplikacji, na przykład Netflix - ze względu na niedostępność dla Redmi Note10 Pro. Doczytałem, że chodzi o rootowanie lub brak certyfikatu od Google. Jak to naprawić?
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 Na stable oficjalnym czy "naszym" (xiaomi.eu)?
Custom93 Opublikowano 19 Września 2021 Autor Opublikowano 19 Września 2021 Nasz, oczywiście. Wcześniej miałem global stable, prosto ze sklepu i było w porządku. No ale jako że wersja .eu lepsza, to zainstalowałem. I niestety - nie certyfikowane, z jakiegoś powodu...
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Września 2021 Opublikowano 19 Września 2021 Prawdopodobnie ze względu na ostatnie problemy z SafetyNet. Spróbuj zaktualizować, na najnowszej wersji powinno już być OK i może będzie widzieć.
Custom93 Opublikowano 19 Września 2021 Autor Opublikowano 19 Września 2021 Właśnie pobieram, dam znać.
Custom93 Opublikowano 19 Września 2021 Autor Opublikowano 19 Września 2021 Działa ładnie po aktualizacji, tylko należy wyczyścić wszystkie dane z Google Play.
Rekomendowane odpowiedzi