MaNael Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 Witam Was. Zmieniłem tel z RN 9 PRO na RN 10 PRO i podczas pierwszego uruchomienia pojawiało mi się takie okno. Telefon wydaje mi się działa normalnie. Drugie pytanie jak dopisać dźwięk do kontaktu??? Wiem było juz pytanie ale za nic nie mogę sobie z tym poradzić? Wchodzę w kontakt i ustawienia i zaznaczam dźwięk który chcę dopisać do kontaktu a i tak jest ogólny? Ktoś coś??
Adam Błażejewski Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 Podejrzewam, iż przywracałeś kopie z konta Xiaomi. Na poprzednim telefonie miałeś dialer od Xiaomi a tu masz od googla, stąd ten błąd. Co do dźwięku to nie pomogę, gdyż nie korzystam z dialera google.
MaNael Opublikowano 10 Września 2021 Autor Opublikowano 10 Września 2021 Nie przywracalem kopii z konta xiaomi tylko z konta google. A jak mozna zrobic z tym dzwiekiem jezeli korzystasz z dialera xiaomi??
mrosi Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi