Jess Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Od trochę ponad miesiąca mam Xiaomi Redmi 9a i ostatnio zaczął jakoś wolniej chodzić. Po wybudzeniu długo mi się jakby rozruszać żeby trochę płynniej chodzić a obrót ekranu bardzo wolno reaguje już od samego początku. Tak już jest w tych telefonach czy z moim coś nie tak? Nie instalowałam jeszcze żadnej nowej aplikacji więc zaśmiecony raczej nie jest. Powiem szczerze że moja 6-letnia Lumia 640 chyba nawet szybciej chodzi. A i jeszcze chciałam zapytać o aktualizowanie aplikacji. Ostatnio wyświetlił mi się komunikat że kilkanaście aplikacji ma dostępne aktualizacje więc chciałam je zaktualizować ale w trakcie aktualizowania przypadkowo wyszłam z tego ekranu a potem w Sklepie Play już nie znalazłam tych aktualizacji. Czyli one się i tak zaktualizowały czy gdzie indziej tego trzeba poszukać?
slawek.n Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Jest aktualizacja na ten telefon, ktora przyspiesz fona, nie rozumiem czemu nie aktualizujesz. To podstawa usuwania usterek.
Jess Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, slawek.n napisał: Jest aktualizacja na ten telefon, ktora przyspiesz fona, nie rozumiem czemu nie aktualizujesz. To podstawa usuwania usterek. Sprawdzałam czy są dostępne aktualizacje. Weszłam w Ustawienia -> o telefonie i potem system Miui i sprawdziłam czy są dostępne aktualizacje i wyświetla mi że nie ma dostępnych aktualizacji więc widocznie system jest aktualny.
mariusz.ur Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Tego telefonu nie da się przyspieszyć. Lepiej kupić używanego dwuletniego flagowca zamiast urządzenia z najniższej półki. Potem tylko pozostaje narzekanie na wydajność urządzenia.
Rekomendowane odpowiedzi