marli120 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 W telefonie Xiaomi Redmi Note 10 Pro pojawił mi się zielony ekran migający z paskami. Telefon mam niecałe 2 miesiące ,wczoraj gdy leżał na stole nagle zauważyłam że ekran zrobił się zielony. Próbowałam go wyłączyć przez chwilę nie było takiej możliwości ,a po minucie udało się go wyłączyć i włączyć i działa tak jak należy. Natomiast zastanawiam się czy ktoś mial taki problem i czy powinnam go od razu odsyłać do serwisu czy poczekać aż drugi raz się taka sytuacja pojawi ? Znalazłam wideo w innej marce telefonu z podobnym problemem i załączam tutaj zdjęcie jak mniej więcej to wyglądało . Zdjęcie ze strony gsmmaniak.
leonov Opublikowano 20 Września 2022 Opublikowano 20 Września 2022 Przywróć wystawienia fabryczne (stracisz dane) i obserwuj telefon, jeżeli problem się powtórzy oddaj do serwisu.
Rychu Widzew Opublikowano 22 Lutego 2024 Opublikowano 22 Lutego 2024 Miałem dzisiaj to samo, co to jest? Przywrócono do ustawień fabrycznych. Proszę o informację
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2024 Opublikowano 22 Lutego 2024 Jeśli po przywróceniu do fabrycznych problem ustąpił to by znaczyło, że się zrobił jakiś zakrzak w systemie.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka 1
Rychu Widzew Opublikowano 22 Lutego 2024 Opublikowano 22 Lutego 2024 Godzinę temu, Netoper napisał(a): Jeśli po przywróceniu do fabrycznych problem ustąpił to by znaczyło, że się zrobił jakiś zakrzak w systemie. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Dzięki za info na razie jest ok, przywrócono do ustawień fabrycznych. Oby nie wrócił problem.... 1
Rekomendowane odpowiedzi