Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam posiadam mi 9  global i zaktualizowałem go do wersji 12.5.1 przed aktualizacją normalnie wifi chodziło teraz nie chce się włączyć czy to przez pasek szybkiego uruchamiania czy to przez ustawienia  czy w takim razie jedyne wyjście to flashowanie do 12.0.1 ? Pozdrawiam

Edytowane przez Adannos
Dopisanie wersji
Opublikowano

Wipe all data robiłem i dalej wyrzuca do 12.5.1 😕 próbowałem wgrać system przez twrp ale gdy chce skopiować system to urządzenie jest niedostępne lub zostało odłączone 😕

Opublikowano (edytowane)

Pozostaje Ci ADB. W trwp przejdź do sideload, na kompie zainstaluj/uruchom adb i flashujesz;

adb sideload nazwa_pliku_rom.zip

Edytowane przez Lyahi
Opublikowano

wchodzę w adb sideload zaznaczam wipe dalvik catche i wipe catche startuje następnie odpalam adb i wpisuje komendę i w konsoli pisze mi total xfer: 0.00x a w twrp adb sideload complete failed.

Opublikowano

Co to za kombinacje alpejskie? Skoro masz TWRP to nie masz globala, bo przy każdym bootowaniu by je nadpisywał do MiRecovery, a jak masz nasze stable to apką aktualizacje wgrywasz romy.

Opublikowano (edytowane)

faktycznie zrobiłem tylko wipe i dalej poszło gładko rom zainstalowany czekam na włączenie systemu. :)
Co do problemu z wifi zmiana systemu na telefonie okazała się skuteczna dla wszystkich co by mieli podobny problem 
Dziękuje za pomoc :) 

Edytowane przez Adannos
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...