Adannos Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam posiadam mi 9 global i zaktualizowałem go do wersji 12.5.1 przed aktualizacją normalnie wifi chodziło teraz nie chce się włączyć czy to przez pasek szybkiego uruchamiania czy to przez ustawienia czy w takim razie jedyne wyjście to flashowanie do 12.0.1 ? Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Adannos Dopisanie wersji
Netoper Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Jeszcze można spróbować przywrócenia do fabrycznych.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Adannos Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Wipe all data robiłem i dalej wyrzuca do 12.5.1 😕 próbowałem wgrać system przez twrp ale gdy chce skopiować system to urządzenie jest niedostępne lub zostało odłączone 😕
Lyahi Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Pozostaje Ci ADB. W trwp przejdź do sideload, na kompie zainstaluj/uruchom adb i flashujesz; adb sideload nazwa_pliku_rom.zip Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Lyahi
Adannos Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 wchodzę w adb sideload zaznaczam wipe dalvik catche i wipe catche startuje następnie odpalam adb i wpisuje komendę i w konsoli pisze mi total xfer: 0.00x a w twrp adb sideload complete failed.
ZduneX25 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Co to za kombinacje alpejskie? Skoro masz TWRP to nie masz globala, bo przy każdym bootowaniu by je nadpisywał do MiRecovery, a jak masz nasze stable to apką aktualizacje wgrywasz romy.
Adannos Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) czyli to co tu jest napisane https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi-eu-i-twrp-na-mi9/ u mnie nie zadziała i muszę miflashem zrobić ? Ogólnie jak wyjdę i wejdę do recovery jeszcze raz to tradycyjne MiRecovery mi wchodzi Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Adannos
ZduneX25 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zadziała jeżeli dojdziesz do kroku numer 3. Nasze romy nie nadpisują recovery, ale jak chcesz je mieć na globalu to niestety nic z tego.
Adannos Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 W tym problem że nie mogę skopiować romu 😕
ZduneX25 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Bo masz pewnie zaszyfrowaną pamięć, format data robiłeś jak w instrukcji (wipe to nie format)? 1
Adannos Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) faktycznie zrobiłem tylko wipe i dalej poszło gładko rom zainstalowany czekam na włączenie systemu. Co do problemu z wifi zmiana systemu na telefonie okazała się skuteczna dla wszystkich co by mieli podobny problem Dziękuje za pomoc Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Adannos
ZduneX25 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi