LucaPL Opublikowano 23 Lipca 2021 Opublikowano 23 Lipca 2021 Witam Od kilku dni mam dziwny problem... Dzwoniąc (play) do żony (Orange) mam normalnie sygnał ale u niej na telefonie nic się nie wyświetla do innych mogę dzwonić bez problemu wylaczenie telefonu przełożenie karty w drugi slot nic nie pomaga. Przełożyłem kartę do starego telefonu i normalnie mogę dzwonić do żony i bez problemu wyświetla się jej że dzwonię. W telefonie nie mam zablokowanego jej numeru. Macie jakieś pomysły co to może być??
slawek.n Opublikowano 24 Lipca 2021 Opublikowano 24 Lipca 2021 (edytowane) Sprawdź czy masz włączoną prezentację numeru w telefonie, a żona może mieć włączone opcje nie odbierania połączeń anonimowych lub nie będących w książce telefonicznej Edytowane 24 Lipca 2021 przez slawek.n
ZduneX25 Opublikowano 24 Lipca 2021 Opublikowano 24 Lipca 2021 15 minut temu, slawek.n napisał: Sprawdź czy masz włączoną prezentację numeru w telefonie, a żona może mieć włączone opcje nie odbierania połączeń anonimowych lub nie będących w książce telefonicznej Też o tym pomyślałem, ale jak wkłada SIM w stary telefon to problem znika. Dziwne, kwestia jak ma go zapisanego jeżeli ma +48 to niech usunie i wtedy sprawdzi, jak bez to niech doda +48.
Rekomendowane odpowiedzi