urszvlka Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Witam, cześć. Przychodzę tu z problemem nagrywania dźwięku, mianowicie po aktualizacji jakiś czas temu, tuż po niej zupełnie pogorszyła się jakość nagrywania dźwięku. Wszędzie, w aplikacjach systemowych i aplikacjach ściągniętych. Wcześniej był ładny, ostry, a teraz taki przytłumiony i złej jakości. Jakbym nagrywała Samsungiem Avila, a nie poco który ma dopiero z 5 miesięcy. Były restarty telefonów, szukałam ustawień mikrofonu, coś zmieniłam, ale to tylko w dyktafonie, a nadal nie jest taki jak wcześniej. Łączyłam tą złą jakość z aktualizacją telefonu, bo pogorszyło się dokładnie po aktualizacji, ale to trwa już tyle czasu, że powątpiewam i myślę nad wysłaniem na gwarancję. Ktoś się spotkał z takim problemem? Wersja miui 12.0.8 stabilna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczeekk Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 To może być aktualizacja bo wraz z jej wejściem weszło mnóstwo błędów a olali to kompletnie i żadnej poprawki cały czas nie widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts