marcin986 Opublikowano 3 Lipca 2021 Opublikowano 3 Lipca 2021 Witam. Przesiadłem się z samsunga na xiaomi mi11, niby skopiowałem przez aplikację "Przenoszenie danych" wszystkie smsy i kontakty, ale tylko kontakty są widoczne i ostatnie połączenia. Wiadomości sms niestety nie skopiowały się. Czy jest jakiś sposób by je przerzucić nie ingerując w to googla?
Netoper Opublikowano 3 Lipca 2021 Opublikowano 3 Lipca 2021 SmsBackupRestore w sklepie Google.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z... To nie jest opis.
marcin986 Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Opublikowano 4 Lipca 2021 To przenieś do kosza bo tu i tak nie uzyskam pomocy.
Misiuu21 Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 4 godziny temu, marcin986 napisał: To przenieś do kosza bo tu i tak nie uzyskam pomocy. Przecież dostałeś odpowiedź użyj programu do przenoszenia smsów. Zrób kopie na samsungu później przenieś na nowy telefon i przywróć smsy.
marcin986 Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Opublikowano 4 Lipca 2021 Ale po co ingerować w to zewnętrzne programy. Głupota, kolejny minus dla xiaomi. Temat do zamknięcia.
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi