AndrewSpec Opublikowano 26 Czerwca 2021 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Game turbo w oficjalnym MIUI 12.0.x w wersji global działało w landscape i obsługiwało konfigurację CPU/GPU. W 12.5 działa tylko w portait i jest mocno wykastrowane. Ostatnio wrzuciłem wersje xiaomi.eu i widzę, że dalej jest kastrat. Tak jest teraz by design? Macie jakieś info na ten temat?
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Xiaomi.eu wrzucałeś jakie? Betę czy stabilne?
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 W ustawieniach Game Turbo nie masz opcji "Orientacja strony głównej"? Powinieneś móc zmienić na poziomą... 1
AndrewSpec Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2021 Faktycznie jest coś takiego chociaż wydawało mi się, że nie widziałem tego wcześniej, przynajmniej na 12.5. W każdym razie dziwne, że orientacja sama się zmieniła.
OwenWeaver Opublikowano 20 Września 2021 Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) myślę, że będzie również obsługiwał gry snes ROMs Edytowane 27 Września 2021 przez OwenWeaver
Rekomendowane odpowiedzi