dyzio Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) wgrany : orangefox wcześniejsze aktualizacje wgrywały się poprawnie jedyne co nietypowego zrobiłem przed aktualizacją to kilka dni wcześniej skasowałem apkę magisk po aktualizacji przez systemową apkę ( i orangefox ) wchodzi w fastboot Probówałem aktualizację na inny rom wcześniejszy przez organgefox bez rezultatu o tyle o ile zaczął się częściej zapętlać z okreanem MI android bez fastboot Gdy próbuję zrobić flash przez miflash stable rom to flashuje w nieskończoność przechodzi zielone do końca i licznik czasu leci i lceci do 450 i więcej sekund bez komendy OK aż w końcu wyłącza się sam fastbnoot i telefon się resetuje a miflash ciągle go flashuje W ADB go nie widzi Do śmietnika ? Czy coś jeszcze da się zrobić. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez dyzio
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Ściągnij ponownie ROM, bo był reupload i działa. Wgraj TWRP, zrób format data jak przy pierwszej instalacji, zainstaluj ROM.
dyzio Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2021 Takie proste rozwiązanie i podziałało dziękuję w sumie zostawiłem dane użytkownika tylko chache dalvik itd. wyzerowałem . Więc telefon nadaje się od razu do użytku. 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi