Toxek Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Cześć, chciałem poradzić się Was, czy Wasze Roborocki S5 również tak głośno chodzą - charczący dźwięk szczotki głośniejszy od pracy silnika. S50 o którym mowa jest jeszcze na gwarancji/rękojmi i zastanawiam się czy z niej korzystać, czy ten typ tak ma. W moim S50 tryb silent jest tylko z nazwy - silnik pracuje stosunkowo cicho, szczotka już niestety nie. Jedyny benchmark, który mam jest w postaci Roborocka S5 Max, więc nie mogę porównać głośności 1:1. S5 Max chodzi idealnie cicho - to co słychać to silnik lub silniczki kół w trakcie wracania do bazy. Szczotka jest w zasadzie niesłyszalna. Załączam filmik z pracy mojego S50 na trybie balanced: https://drive.google.com/file/d/1wfJTPsrPOuXlGVkNOqNqayK0KFmitRSs/view?usp=sharing Szczotka wymieniana dwukrotnie, smarowane łożysko szczotki - bez zmian. Reklamować czy tak to po prostu działa i trzeba z tym żyć?
konradklys Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 u mnie było podobnie , pomogło zmiana szczotki na nową
Piotr Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Nic nadzwyczajnego, normalny dźwięk podczas pracy S50
Rekomendowane odpowiedzi