Janko Opublikowano 31 Maja 2021 Opublikowano 31 Maja 2021 kupiłem na Amazon poco, dziś wpadła info o aktualizacji głupie ja przyklepalem. wcześniej używałem gestów teraz mam irytujące strzałkę koło i kwadrat jak ustawiam na gesty wyskakuje mi paskudny pasek i iglona a gesty nie działają. co teraz proszę o podpowiedź Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Maja 2021 Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Spróbuj wyłączyć ten pasek (Dodatkowe ustawienia > Nawigacja systemowa > Ukryj wskaźnik pełnego ekranu). Edytowane 31 Maja 2021 przez Kacper Skrzypek
Naitsabes Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Mam ten sam problem , ale nie mogę znaleźć jak ukryć wskaźnik ekranu . Nie ma takiej opcji.
Jonny Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Gesty działają tylko na launcherze poco, zakładam że zainstalowałeś sobie jakiś inny z google play 1
Naitsabes Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 39 minut temu, Jonny napisał: Gesty działają tylko na launcherze poco, zakładam że zainstalowałeś sobie jakiś inny z google play Nova, kurde, wszystko działało przed tym update-m
Janko Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2021 a jest jakieś zaklęcie lub sztuczka by to obejść, używam lawnchair bo oryginalny zbyt iglona przypomina :/Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Jonny Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 5 godzin temu, Janko napisał: a jest jakieś zaklęcie lub sztuczka by to obejść, używam lawnchair bo oryginalny zbyt iglona przypomina :/ Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Wyprowadzka z MIUI
Janko Opublikowano 4 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2021 dialer google też nie działa, xiaomi idzie droga Windowsa. niepotrzebnie :/ SwiftKey też problemy robiWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi