Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z telefonem Redmi 9A. Chciałem zablokować aplikacje Mi Fit, aby działała w tle, lecz nie mam możliwości przytrzymania aplikacji w ostatnio otwartych i kliknięcia w kłódkę, ponieważ od razu wchodzę do ustawień aplikacji. Czy jest jakaś inna możliwość na utrzymanie ciągłego działania aplikacji? Autostart i oszczędzanie baterii już włączone, lecz to nic nie daje.

Opublikowano

Zamiast naciskać próbowałeś tak jakbyś chciał przesunąć w górę czy w dół? Ewentualnie prawo/lewo

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Próbuj.

Panel sterowania - zębatka prawogóra - przyspieszenie prędkości - zablokuj aplikacje. Tutaj się wybiera, i jest ta sama funkcjonalność. Nawet się symbol pojawia w ostatnich. 

W poco M3 też nie ma bezpośrednio, tylko tak.

• Thanks 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

A ja odświeżę temat Bo mam podobny problem z zablokowaniem aplikacji w tle

W moim redmi9 mam zainstalowany dwie aplikacje do wybudzania ekranu Jedna z czujnika zbliżeniowego druga z grawitacyjnego Aplikacje działają czasami dzień czasami kilka godzin Oczywiście są zablokowane przed kłódkę A i tak się wyłączają Może ma ktoś jakiś pomysł jak to ustawić żeby działało na stałe Albo kto ma jakieś tego typu aplikacje które działają bo jest tego od groma no ale właśnie z takimi klockami

Moje aplikacje to

Screenshot_2023-02-04-07-41-55-377_com.miui.home.jpg