supermichalpol Opublikowano 23 Maja 2021 Opublikowano 23 Maja 2021 Hej :) Mam pytanie do was użytkowników, czy wy posiadacie w xiaomi redmi 9? Telefon pochodzi z Plusa (ale chyba żadne telefony xiaomi nie są brandowane bo nie mam żadnego syfu w telefonie od operatora), na stronie https://wificalling-volte.pl/ widzę, że niby działa VoLTE i VoWIFI. Próbowałem używać tych jakiś kodów na klawiaturze telefonu do odblokowania tej funkcji ale nie pomogło :(
marcin19883 Opublikowano 23 Maja 2021 Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Wejdź na stronę Orange dotyczącą Volte to będziesz wiedział, dlaczego nie działają wyżej wymienione usługi. Edytowane 23 Maja 2021 przez marcin19883
supermichalpol Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Opublikowano 23 Maja 2021 10 godzin temu, marcin19883 napisał: Wejdź na stronę Orange dotyczącą Volte to będziesz wiedział, dlaczego nie działają wyżej wymienione usługi. Masz na myśli to, że urządzenie nie znajduje się na liście? Z jednej strony fakt - nie ma telefonu tego na liście ale słyszałem o takich przypadkach, że nawet pomimo niby "nie wspieranym" przez operatora telefonu miał on te możliwości, w dodatku właśnie na tej stronie https://wificalling-volte.pl/ by widniała adnotacja, że po prostu jest niewspierany w Orange (nie twierdzę, że ta strona ma 100% racje ale może mieć Dlatego tutaj szukam użytkowników Xiaomi Redmi 9 którzy są w orange
marcin19883 Opublikowano 24 Maja 2021 Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Orange jasno pisze, że telefony spoza listy będą blokowane. Więc możesz zapomnieć o wsparciu. Jedynie u innych(Play, T-Mobile, Plus) może działać, bo oni nie blokują telefonów. Musisz tylko ręcznie na czacie uruchomić usługi na swoim numerze. Edytowane 24 Maja 2021 przez marcin19883
BBK66 i Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 No niewiem jak do tego podchodzić bo mając orange love fakt nic niema i nic nie działa,uruchamiane kodami także nie działa,orange potwierdza ze redmi 9 nie ma testow i tyle,i tu zonk!!!!!! Zakupiłem orange flex i wszystko działa,wsadzam orange love i d*pa więc co z tym orange jest niewiem,we flexie rozmowy w HD są,volte jest ,oraz wifi caling także działa,echhhhh orange
Rekomendowane odpowiedzi