yakim Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Witam. Dzis pierwszy raz ładuje swoją pro 2. Zauważyłem ze podczas włączenia jej z panelu na kierownicy podczas gdy wpięta jest jeszcze do prądu zapala mi się tylna lampka i mruga powolnym światłem. Dodam że przednia lampka nie jest w tym czasie włączona. W aplikacji mi home jak i m365 tools tylne światło jest jako wyłączone. Zresztą zmiana tych ustawien w obydwu aplikacjach nie powoduje wyłączenia tylnego oświetlenia. Czy to jest efekt tego ze wciąż jest pod prądem? Nie mogę teraz sprawdzić jakby było gdybym ja wypiął zasilania... czy wciąż przy włączeniu hulajnogi dalej by świeciła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 2 godziny temu, yakim napisał: Czy to jest efekt tego ze wciąż jest pod prądem? Nie mogę teraz sprawdzić jakby było gdybym ja wypiął zasilania... czy wciąż przy włączeniu hulajnogi dalej by świeciła To normalne, jeżeli hulajnoga jest włączona i bateria się ładuje to lampka z tyłu pulsuje. Taka oznaka ładowania. Jak się bateria naładuje, pulsowanie ustanie i po paru chwilach hulajnoga sama się wyłączy. Nie musisz ładować baterii z włączona hulajnoga jak pulsowanie Ci przeszkadza. To że, się naładowała widać również po lampce na zasilaczu (czerwona/zielona). 2 godziny temu, yakim napisał: Nie mogę teraz sprawdzić jakby było gdybym ja wypiął zasilania... Zawsze możesz proces ładowania przerwać. Temu typowi ogniw w baterii to nie szkodzi. Dla bezpieczeństwa nie zostawiaj ładowani np. na noc (raport straży pożarnej o najczęstszych przyczynach pożarów). Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakim Posted May 13, 2021 Author Share Posted May 13, 2021 Dzięki za odpowiedź. Bardziej chodziło mi o to że nie mogę sprawdzić ponieważ nie było mnie w domu pisząc ten post ale rzeczywiście jak wróciłem i odpiąłem ładowarkę to światełko zgasło gdy włączyłem hulajnoge. A ładowałem ja przy wyłączonej... Do zamknięcia. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Bechta Posted July 10 Share Posted July 10 Cześć. Mam problem z tylnym oświetleniem w pro 4. Lampka nie działa podczas odpalenia oświetlenia oraz hamowania . Tylko w momencie włączenia hulajnogi daje jeden, bardzo marny błysk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodzyn Posted September 2 Share Posted September 2 Hej, U mnie podobna sytuacja. Mocny błysk tylko przy włączaniu, potem światło widoczne tylko w absolutnej ciemności. Ktoś coś podpowie? Kable i styki czyste, sprawdzone. Nie otwierałem baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts