Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z telefonem przed hard resetem był problem gdyż wyskoczył nam komunikat że trzeba się zalogować na konto xaiomi lecz jesteśmy drugimi właścicielami telefonu i nie wiedzieliśmy co począć...Sądzę że niepotrzebnie mąż zrobił hard reset teraz telefon się nie włącza i jest napisane Unlocked..poproszę o poradę czy teraz trzeba wgrać system nowy...

Edytowane przez Julita17
Opublikowano (edytowane)

1.jpg

Pojawia się coś takiego? Jeśli tak, to tylko serwis może zdjąć blokade. Na forum masz serwis MiCenter Na przyszłość kupuj telefon z odbiorem osobistym i żeby właściciel przywrócił telefon do ustawień fabrycznych na twoich oczach. Wtedy masz pewność, że nie ma blokad.

Edytowane przez marcin19883
Opublikowano

Kontaktowalismi się z właścicielem wcześniejszym mówi że odpioł konto nie mogliśmy nic z tym zrobić mąż zrobił hard reset i teraz telefon się nie włącza tylko się wyświetla 

Dnia 24.04.2021 o 16:46, marcin19883 napisał:

1.jpg

Pojawia się coś takiego? Jeśli tak, to tylko serwis może zdjąć blokade. Na forum masz serwis MiCenter Na przyszłość kupuj telefon z odbiorem osobistym i żeby właściciel przywrócił telefon do ustawień fabrycznych na twoich oczach. Wtedy masz pewność, że nie ma blokad.

Kontaktowalismi się z właścicielem wcześniejszym mówi że odpioł konto nie mogliśmy nic z tym zrobić mąż zrobił hard reset i teraz telefon się nie włącza tylko się wyświetla dziękuję za serwis napisałam do nich bo teraz telefon się nie włącza miga tylko logo MI... I kłódka i Unclocked 

•  
Opublikowano
1 godzinę temu, Julita17 napisał:

Kontaktowalismi się z właścicielem wcześniejszym mówi że odpioł konto

A miał chociaż internet włączony kiedy się wylogował? Niech się zaloguje na to konto przez strone www Mi account i sprawdzi czy ma jakieś urządzenie podpięte i niech go usunie.

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19883 napisał:

A miał chociaż internet włączony kiedy się wylogował? Niech się zaloguje na to konto przez strone www Mi account i sprawdzi czy ma jakieś urządzenie podpięte i niech go usunie.

Teraz to już nic nie zrobi bo nawet nie da się wyłączyć telefonu NIE potrzebnie mój mąż zrobił hard reset teraz tylko serwis..Bardzo dziękuję za informację