kubinj0 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Cześć. Postanowiłem zrobić format data przez twrp, ponieważ mój Mi9 zaczął wolno chodzić. Wszystko przebiegło pomyślnie, natomiast chcąc zaktualizować xiaomi.eu poprzez TWRP zostałem zapytany o kod PIN. Wyskakuje komunikat, że kod jest błędny, a zawsze korzystałem z tego samego kodu pin. Nie mogę zainstalować aktualizacji, ze względu na zaszyfrowane dane. Co zrobić w takiej sytuacji? Dlaczego kod pin jest błędny, gdzie przed formatem działał?
kubinj0 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, zoltan78 napisał: Masz najnowsze TWRP? TWRP 3.3.1-52. Mogę zrobić nawet factory reset, ponieważ mam zrobiony backup. Ale czy to coś da? Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez kubinj0
Adam Błażejewski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jeśli możesz to uruchom system, zmień zabezpieczenie ekranu z kodu PIN na wzór i sprawdź jeszcze raz. Wysłane z mojego Mi 11 przy użyciu Tapatalka
kubinj0 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2021 4 minuty temu, zoltan78 napisał: Jeśli możesz to uruchom system, zmień zabezpieczenie ekranu z kodu PIN na wzór i sprawdź jeszcze raz. Wysłane z mojego Mi 11 przy użyciu Tapatalka Zadziałało. Próbowałem wczesnej usuwać całkowicie blokadę ekranu i to też pomogło, ale po ustawieniu kodu pin ten pin nie wchodził w twrp.. Dziwna sprawa. A nie wiesz może, czy jest nowsze twrp?
Adam Błażejewski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jest nowa wersja do pobrania TWRP 3.4..0-10 musisz śledzić takie tematy aby nie mieć problemów w przyszłości. Jeśli decydujesz się na wgranie TWRP to zawsze musisz posiadać najnowsze, nawet jak by wchodziło co tydzień.
kubinj0 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2021 20 minut temu, zoltan78 napisał: Dzięki wielkie za pomoc
Adam Błażejewski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi