Mechanior Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Mimo kilku róznych prób nadal włącza się dzwonek domyślmy. Spokał sie ktoś z takim problemem?
mrosi Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 9 godzin temu, Mechanior napisał: Mimo kilku róznych prób nadal włącza się dzwonek domyślmy. Zmieniasz dzwonek w Ustawienia -> Dźwięk i dotyk czy w ustawieniach Budzika? Jeśli to drugie, to dźwięk można ustawić dla danego budzenia. W Ustawieniach dźwięku ogólnych ustawiasz domyślny dzwonek budzenia dla budzika ogółem.
Mechanior Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Opublikowano 15 Maja 2021 W ustawieniach wyświetla mi się nazwa dźwieku ustawionego przeze mnie, a jak włącza się budzik gra nadal domyślny. Mam znajomych serwisujących telefony i stwierdzili, że to błąd oprogramowania ...
mekong Opublikowano 28 Maja 2021 Opublikowano 28 Maja 2021 Tak, to samo mam w Poco F3. Cokolwiek nie ustawię, czy ogólnie, czy na dany alarm - gra domyślny dzwonek. Zdecydowanie jakiś bug z MIUI ( u mnie 12.0.5 global).
Rekomendowane odpowiedzi