Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po włączeniu telefonu wyświetla mi się ekran blokady a na dole na białym polu taki właśnie napis jak w tytule i nic więcej nie moge zrobić tylko wyłączyć telefon.

Dotyczy Mi Note TD-LTE 64GB.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Miałem podobnie gdy schodziłem z romu 5.5.22 na 5.5.8 (u mnie na tym pierwszym słabiej bateria trzyma,dlatego próbowałem zrobić downgrade ale.skończyło się to w/w problemem) - pomógł jedynie powrót na wersję.5.5.22.

Opublikowano (edytowane)

Proszę pomoc jak to zrobić aby go odratować.

pobieram Rom ze strony http://www.miui.com/shuaji-393.html

1. the latest stable version of millet Note wire brush Fastboot click to download the full package

virgo_images_V6.5.2.0.KXECNCD_4.4_cn_de707f7f01

czy ten

2. the latest development version of millet Note wire brush Fastboot complete package Click to download

virgo_images_5.5.22_4.4_cn_5f4f818187.tgz

czy reszte mam wykonać wg poradnika MiFlash ?

rozumiem że punkt 2 to Miui v5 a punkt 1 to Miui v6?

Edytowane przez maszmol
Opublikowano

Przepraszam ale pisze z telefonu -zapomniałem dodać że mój problemem dotyczył telefonu Redmi Note Lte. Co do ratowania telefonu to najpewniej będzie poczekać na poradę od Acida.

Opublikowano

Czyli bez różnicy który rom zainstaluje? w poradniku pisze Latest Developer Version Fastboot File Download. Pobrałem tą z punktu 2. Korzystając z MiFlash wg poradnika nic się nie dzieje pasek postępu ani drgnie. Już nie wiem co robic.

Opublikowano

temat rozwiązany, można zamknąć, telefon odpalił z recovery na virgo_images_5.5.22_4.4_cn_5f4f818187.tgz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...