Skocz do zawartości
  • 0

wymiana Mi3 na Mi4i

Gość dobot

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Cześć, zastanawiam się nad zakupem mi4i z prostego powodu. Potrzebuję dobrego dual sima nie gorszego niż mi3 i oczywiście w dobrej cenie, a na xiaomiforsale jest za niecałe 1100 pln. Myślicie że to jest dobry wybór?

Zastanawiam się jeszcze nad Xiaomi Mi Note, Samsungiem Galaxy S5 oraz Xperia Z3, LG G3.

A może macie inne ciekawe propozycje.

Temat przyda się dla wielu osób poszukujących dobrego Dual Sim

Pozdrawiam

Edytowane przez dobot

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

@dobot

Poszukujesz dobrego dual sim a zastanawiasz się nad S5, Z3 oraz G3? Od kiedy te smartfony mają dual sim? Może coś przeoczyłem? Hmm... :rolleyes:

Mi4i ma ośmiordzeniowy procesor Snapdragon 615 z układem graficznym Adreno 405 i 2GB pamięci operacyjnej - to dobry układ, który zapewni płynną pracę systemowi oraz nakładce MiUi 6 - nie będzie toto lagowało jak TouchWIz, który lubi się niespodziewanie zacinać, reagować po 3 sekundach czy wyłączać w najmniej spodziewanych momentach. Moim zatem zdaniem warto, szczególnie że Mi4i ma dwa sloty dla LTE. Niestety w porównaniu z Mi3 Mi4i ma wolniejszy procesor ponieważ ten w Mi3 ma mocniejszy pojedynczy rdzeń. Generalnie 615 uzyskuje jakieś 26k punktów w AnTuTu a 800 około 36k punktów. Oczywiście - Mi4i powinien dłużej pracowac na jednym ładowaniu niż Mi3.

Edytowane przez Igorius
  • 0
Opublikowano (edytowane)

W życiu bym nie zamienił mojego kanciaka na Mi4i. :-D

Wysłane z Xiaomi Mi3 W

Edytowane przez nemed
  • 0
Opublikowano

Hej, te telefony mają duala;) zastanawiam aie jeszcze nad huawei honor 6 plus lub meizu mx5

Mojemu mi3 nic nie jest ale noszenie 2 tel już mnie denerwuje. Jak by miał duala to był by ideał :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...