Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czuję się nabrany! Wywaliłem kupę kasy na telefon Mi11 i... No właśnie w porównaniu z moim starym Mi9 to jakaś porażka. Może wyliczę braki:

1.Opcja zmniejszenia ikon to jakiś kit. Nie da się ustawić proporcji ekranu 9X9 bo ikony zachodzą na siebie. W moim stary telefonie nie było tego problemu.

2.Opcja zmniejszenia tekstu. Patrz jak wyżej.

Tu mała dygresja: lubię mieć wszystko na jednym ekranie.

3. Nie da się ukrywać aplikacji. W związku z czym mam ekran zaśmiecony różnymi programami odblokowującymi wersje płatne.

4.W ustawieniach motywu brakuje opcji "klawiatura" i "SMS"

Tyle zauważyłem po dwóch dniach nierównej walki z MIUI na mojej nowej jedenastce. Pewnie braków jest więcej.

Osobiście bardzo nie lubię jak mi się zabiera funkcjonalności, do których się przyzwyczaiłem dlatego jeszcze raz powtórzę: czuję się nabrany!

Edytowane przez Jan2xJW
Opublikowano

No Mi 11 jest dla Xiaomi tym, czym Cyberpunk 2077 dla CD PROJEKT RED. default_icon_e_smile.gif Niedorobiony "flagowy" produkt pełen bugów i rozczarowań. Pozostaje czekać na aktualizacje albo sprzedać tel i przejść do konkurencji. Punkt 3 możesz obejść przełączając launcher na tryb szuflady aplikacji. Możesz sobie wtedy wrzucić na pulpit tylko to, czego potrzebujesz. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli przez programy do odblokowania w wersji płatnej. Nie możesz ich odinstalować? O_o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...