Michał Hnatko Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Witajcie, od około 3-4mieś mam problem z telefonem sam sie podgłaśnia i ścisza co chwile jak widać na nagraniu, problem ten pojawia sie około co tydzień. Telefon kupiłem około miesiąc po premierze na stronie producenta. Regularnie aktualizuje miui i cały czas jest ten problem. Oraz nie działa wtedy przycisk włączania i wyłączania Wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić? Z góry dziękuję i pozdrawiam YouCut_20210404_202434881.mp4 Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Michał Hnatko
kluskka Opublikowano 15 Marca 2022 Opublikowano 15 Marca 2022 Naprawiłeś to jakoś? Mam teraz ientycznie, tylko żę jak narazie to tylko sie sam ścisza.
Rower górski Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 W dniu 4.04.2021 o 20:25, Michał Hnatko napisał: Witajcie, od około 3-4mieś mam problem z telefonem sam sie podgłaśnia i ścisza co chwile jak widać na nagraniu, problem ten pojawia sie około co tydzień. Telefon kupiłem około miesiąc po premierze na stronie producenta. Regularnie aktualizuje miui i cały czas jest ten problem. Oraz nie działa wtedy przycisk włączania i wyłączania Wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić? Z góry dziękuję i pozdrawiam YouCut_20210404_202434881.mp4 742 kB · 0 pobrań Ewidentnie Putin coś tu miesza. 1
iiwdoykywbtotrm Opublikowano 16 Stycznia 2024 Opublikowano 16 Stycznia 2024 mi pomogło wyjęcie telefonu z obudowy, właśnie miałam ten sam problem i odrazu podgłaśnianie ustało. mam nadzieję, że ten problem się nie powtórzy 😭
Rekomendowane odpowiedzi