krzys_20 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam wszystkich przejechałem moją hulajnogą ponad 1000 km od jakiegoś czasu podczas jazdy pojawia mi się komunikat 39 temperatura baterii za niska lub za wysoka. Komunikat pojawia się podczas różnych warunkach atmosferycznych różne temperatury otoczenia. Po sekundzie, minucie a czasem po wyłączeniu i włączeniu hulajnogi komunikat znika. Ktoś się z czymś takim spotkał?? za porady dziękuję. Pozdrawiam Krzysiek
Battery_Saver Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 No to są dwie opcje - Bateria rzeczywiście się nagrzewa ponad normę - uszkodzony jeden z czujnikow temperatury Jak to sprawdzić? Możesz rozebrać baterie i sprawdzić czujniki ale w wersji pro to nie jest takie proste. Albo podczas kolejnej przejażdżki monitoruj temperaturę przy pomocy aplikacji i bedziesz wiedział czy bateria się za bardzo nagrzewa czy czujnik lub czujniki nie działają poprawnie
Adam Błażejewski Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi