Kazels Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Zbyt długo wyświetlana informacja w wyskakującym okienku w dolnej części ekranu uniemożliwia szybkie korzystanie z telefonu np. zasłaniając część klawiatury. Jak zlikwidować te niepotrzebne informacje lub skrócić do minimum czas ich wyświetlania? Chodzi informację w załączonym pierwszym screenshocie "pamięć podręczna została już wyczyszczona". Jeszcze lepiej obrazuje to drugi screenshot utworzony w trakcie pisania tego postu. Jak się tego pozbyć na zawsze? Prawdopodobnie po którejś aktualizacji te informacje wyświetlają się za długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 11 minut temu, Kazels napisał: te informacje wyświetlają się za długo. Co znaczy "za długo", kilka sekund, minuta? Wyszukaj w ustawieniach "Czas na działanie", może tam przestawiło się z wartości domyślnej na jakąś dłuższą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazels Posted April 13, 2021 Author Share Posted April 13, 2021 Na tyle długo, że chcę już pisać ale się nie da bo to okienko zasłania dużą część liter na klawiaturze. Czas na działanie czego? W ustawieniach czego mam szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 1 godzinę temu, Kazels napisał: Czas na działanie czego? W ustawieniach czego mam szukać? Po prostu wpisz w pasku wyszukiwania ustawień (aplikacja ustawienia) "Czas na działanie" (limit czasu Ułatwień dostępu), tego masz szukać. "Na tyle długo, że" nic mi nie mówi. Jak to jest sekunda, dwie to tak ma być, a te komunikaty powinny być transparentne dla dotyku. Przez chwile zasłaniają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts