DariuszKozik Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Irytują mnie strasznie ikony powiadomień jak w Messengerze, z tego co zauważyłem to ikony te pojawiają się w aplikacjach takich jak Wiadomości i oczywiście Messenger. Po wejściu w takie powiadomienie oczywiście otwiera się otrzymana wiadomość, ale niestety w oknie zajmującym 3/4 ekranu a wysunięcie klawiatury zasłania wprowadzany tekst. Czy zna ktoś sposób jak je wyłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 W apce wiadomości wchodzisz w ustawienia w opcje dymki i odznaczasz, w messengerze to samo, możesz jeszcze odznaczyć w ustawieniach wyświetlanie nad innymi aplikacjami, jeśli nadal będzie się pojawiało to jak rozwija ci się pasek od górnej belki to w prawym dolnym powiadomienia masz taki prostokącik jeśli strzałka jest skierowana w dół to tak ma zostać, jeśli w górę to kliknij na nią i powinno być ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DariuszKozik Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 Kurczę, nie mogę uwierzyć że to było takie proste, aż dziwne że sam tego nie ogarnąłem. Właściwie to nawet nie pomyślałem że w aplikacji Wiadomości jest opcja "Dymki" Pomogło... Dzięki wielkie za pomoc, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts