Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dosłownie przed chwilą mi box 3 przestał widzieć mojego pilota, 5min wcześniej działo wszystko jak trzeba, obecnie nie reaguje. Oczywiście zrobione dwa restartu urządzenia, próba ponownego sparowania po przez przytrzymanie przycisków, wymiana baterii i nadal nic. Gdy wchodzę w ustawienia przy pomocy apk to w zakładce ,,piloty i akcesoria,, nie pokazuje mi pilota...ktoś ma jakiś pomysł?

IMG_20210317_095838.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 17.03.2021 o 10:02, TED napisał:

Witam,

Dosłownie przed chwilą mi box 3 przestał widzieć mojego pilota, 5min wcześniej działo wszystko jak trzeba, obecnie nie reaguje. Oczywiście zrobione dwa restartu urządzenia, próba ponownego sparowania po przez przytrzymanie przycisków, wymiana baterii i nadal nic. Gdy wchodzę w ustawienia przy pomocy apk to w zakładce ,,piloty i akcesoria,, nie pokazuje mi pilota...ktoś ma jakiś pomysł?

IMG_20210317_095838.jpg

Przyszedł mi nowy pilot ale nic to nie dało, nadal nie wyszukuje ani nowego ani starego. Sam w sobie bluetooth działa bo bez problemu połączyłem słuchawki.Posiadam też taki pilot uniwersalny bluetooth ale z tą końcówka USB i on działa. Pewnie zostaje mi jeszcze przywrócenie boxa do ustawień fabrycznych.

Edytowane przez TED
Opublikowano (edytowane)

Rozumiem, że podstawową metodę parowania z przytrzymaniem 2 klawiszy na pilocie w odległości do 20 cm od BOXA przetestowałeś? 

Od razu mówię, że czasami łapie za 2-3 razem.

Edytowane przez kola01
Opublikowano
Dnia 1.04.2021 o 11:59, kola01 napisał:

Rozumiem, że podstawową metodę parowania z przytrzymaniem 2 klawiszy na pilocie w odległości do 20 cm od BOXA przetestowałeś? 

Od razu mówię, że czasami łapie za 2-3 razem.

Tak, próbowane kilkukrotnie na obu pilotach.