TED Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Witam, Dosłownie przed chwilą mi box 3 przestał widzieć mojego pilota, 5min wcześniej działo wszystko jak trzeba, obecnie nie reaguje. Oczywiście zrobione dwa restartu urządzenia, próba ponownego sparowania po przez przytrzymanie przycisków, wymiana baterii i nadal nic. Gdy wchodzę w ustawienia przy pomocy apk to w zakładce ,,piloty i akcesoria,, nie pokazuje mi pilota...ktoś ma jakiś pomysł?
TED Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Dnia 17.03.2021 o 10:02, TED napisał: Witam, Dosłownie przed chwilą mi box 3 przestał widzieć mojego pilota, 5min wcześniej działo wszystko jak trzeba, obecnie nie reaguje. Oczywiście zrobione dwa restartu urządzenia, próba ponownego sparowania po przez przytrzymanie przycisków, wymiana baterii i nadal nic. Gdy wchodzę w ustawienia przy pomocy apk to w zakładce ,,piloty i akcesoria,, nie pokazuje mi pilota...ktoś ma jakiś pomysł? Przyszedł mi nowy pilot ale nic to nie dało, nadal nie wyszukuje ani nowego ani starego. Sam w sobie bluetooth działa bo bez problemu połączyłem słuchawki.Posiadam też taki pilot uniwersalny bluetooth ale z tą końcówka USB i on działa. Pewnie zostaje mi jeszcze przywrócenie boxa do ustawień fabrycznych. Edytowane 27 Marca 2021 przez TED
kola01 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Rozumiem, że podstawową metodę parowania z przytrzymaniem 2 klawiszy na pilocie w odległości do 20 cm od BOXA przetestowałeś? Od razu mówię, że czasami łapie za 2-3 razem. Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez kola01
TED Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Dnia 1.04.2021 o 11:59, kola01 napisał: Rozumiem, że podstawową metodę parowania z przytrzymaniem 2 klawiszy na pilocie w odległości do 20 cm od BOXA przetestowałeś? Od razu mówię, że czasami łapie za 2-3 razem. Tak, próbowane kilkukrotnie na obu pilotach.
Rekomendowane odpowiedzi