piotrekjunior Opublikowano 12 Marca 2021 Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) Cześć. Od jakiegoś czasu galeria systemowa nie widzi żadnych folderów ze zdjęciami oprócz zdjęć z aparatu . Co juz zrobiłem do tej pory: myślałem że to wina karty SD więc przeniosłem wszystkie zdjęcia do pamięci telefonu - galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) sformatowałem karte SD i przenioslem wszystko z powrotem na karte - galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) zainstalowalem aplikacje miui gallery z apkmirror najnowsza wersje - galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) usunalem najnowszy update - galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) czyściłem dane aplikacji, zatrzymywałem ją - galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) Podsumowując aplikacja uwzięła się żeby widzieć TYLKO zdjęcia robione aparatem, a innych starych zdjęc w innych folderach NIE. Edytowane 12 Marca 2021 przez piotrekjunior
Adam Błażejewski Opublikowano 12 Marca 2021 Opublikowano 12 Marca 2021 Wyczyść dane aplikacji galeria i uruchom ją ponownie,
Rekomendowane odpowiedzi