Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przed aktualizacją do MIUI 12 miałem opcje czyszczenia głośnika, po aktualizacji już tej opcji nie mam, nawet wpisanie frazy w wyszukiwanie nie daje rezultatu. Ktoś wie czy to błąd systemu czy raczej celowy zabieg?

Edytowane przez matriks500
Opublikowano (edytowane)

W tej wersji na liście wspieranych urządzeń w apce Ustawień jest Redmi 9, ale w wersji bez NFC (nazwa kodowa lancelot, model M2004J19G). Nie ma natomiast wersji z NFC (nazwa kodowa galahad, model M2004J19AG, taką najpewniej masz - możesz sprawdzić w dodatkowych informacjach) i zapewne stąd nie masz czyszczenia głośnika. Sprawdziłem MIUI 11, tam istotnie "galahad" był. Być może naprawią w kolejnej aktualizacji.

Możesz spróbować uruchomić tę opcję z poziomu Launchera Aktywności, powinna być gdzieś tam widoczna w Ustawieniach.

Edytowane przez Kacper Skrzypek
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

U mnie to samo. Opcja czyszczenia dostępna tylko poprzez apke Launcher Aktywności.

Mam wersję z NFC.

Edytowane przez dybek0
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 12.03.2021 o 07:42, dybek0 napisał:

U mnie to samo. Opcja czyszczenia dostępna tylko poprzez apke Launcher Aktywności.

Mam wersję z NFC.

Jaką dokładnie apkę "launcher"  miałeś na myśli ??  i moje inne pytanie.  posiadam laptopa z win 10 home i xiaomi redmi 9 model  M2004J19AG,  w jaki sposób przesyłacie dane z pc na android ? bo share me na windows nie działa . korzystacie z launchera wbudowanego czy poleciacie  lepszy ? z gory dzieki za odp.