bobereczek Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Witam. Mam taki problem iz kupilem sobie telefon RedMi Note 1S i bylo tam wgrane mv6 chcialbym zmienic to na miui v5 tylko mam problem ze znalezieniem romu odpowiedniego bo nie wiem czy mam zastosowac rom dla zwyklego Note czy dla zwyklego 1S, na stronie miui nie widzialem spolszczonej wersji v5 wiec tez nie wiem jakiej mam uzyc. Drugie pytanie jest takie iz zainstalowalem na obecnym telefonie versji miui6 lucky patchera aby zmoddowac google store i kiedy chce to robic z lucky patcherze wyskakuje mi po zaznaczeniu modowanego sklepu ze jest wymagane polaczenie z internetem a wifi jest ciagle aktywne i na innych aplikacjach net normalnie dziala. Wydaje mi sie ze cos jest nie tak z tym calym miui6 bo na mi3 mam miui5 i bez problemu wszystko zrobilem co chce teraz zrobic na tym note.
Numb Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Note 1S nie ma i nigdy nie miał V5. To raczej nie jest coś z MIUI 6, tylko z kompatybilnością modów, w końcu to modyfikacja ma działać na ROM-ie, a nie ROM na modyfikacji.
Acid Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Nie ma v5 na gucci, a za lucky mody odpowiada użytkownik, któremu nie daje się żadnej gwarancji na poprawne działanie moda. Wysłane z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi