mrosi Opublikowano 3 Marca 2021 Opublikowano 3 Marca 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 10T / K30S Ultra (nazwa kodowa: apollo). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V12.0.12.0.QJDCNXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Bartosz Dylewski Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 Cześć, czemu po tej aktualizacji zamiast loga MI pojawia się REDMI? Można to zmienić? Podejrzewam, że to dlatego, że na Chińskim rynku jest Redmi K30S Ultra, a xeu jest bazowane na china, ale na rowojowych tak nie ma.
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 3 godziny temu, Novladek napisał: Podejrzewam, że to dlatego, że na Chińskim rynku jest Redmi K30S Ultra, a xeu jest bazowane na china Dokladnie z tego powodu. Na rozwojowych jest tak samo, o ile kojarzę, nie zmieniamy nic w tej kwestii.
Bartosz Dylewski Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: Dokladnie z tego powodu. Na rozwojowych jest tak samo, o ile kojarzę, nie zmieniamy nic w tej kwestii. Na rozwojowej jest logo MI, ale przeżyje
arturrro Opublikowano 15 Marca 2021 Opublikowano 15 Marca 2021 Na rozwojowej jest logo MI, ale przeżyje Już nie. Też jest RedmiWysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi