kaeres Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Czy w globalu można odpalić equalizer przez bt aby słuchać muzyki przez słuchawki bezprzewodowe ? Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
yrek150 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Z tego co wiem, to nie. Ja sam używam apki Poweramp z genialnym eqalizerem. Ale działa on tylko w tym odtwarzaczu, ale wiem, że autor pracuje nad equalizerem jako oddzielną apką, która ma działać na cały system (testowałem betę i nawet działa). Jest też Equalizer FX w google play. Wiele osób twierdzi, że im działa, u mnie niestety nie przynosi efektów (mi9t pro), ale u żony na mi9t działa (w obu modelach miui 12 global EEA). Nie wiem od czego to zależy...
kaeres Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Opublikowano 15 Lutego 2021 Equalizer fx działa ale to jednak osobna apka i musi być włączona czego nie chcę.Podobno w chińskiej wersji miui działa...Albo trzeba czekać albo ktoś wie jak go uruchomić w global.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
kaeres Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Opublikowano 11 Marca 2021 JEST !!W 12.2.7 EU działa equalizer na bt.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 12 Marca 2021 Opublikowano 12 Marca 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi