leonov Opublikowano 11 Lutego 2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam, problem jak w temacie płatności NFC działają na zablokowanym ekranie, wcześniej tak nie było. System Global 12.0.2 , bank to GetinBank, ustawienia NFC - układ zabezpieczający z HCE, płatność domyślna Google Pay. W aplikacji banku, nie ma za dużo ustawień do NFC.
minek200 Opublikowano 11 Lutego 2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Hej, korzystasz z nowego centrum kontroli & panel powiadomień, czy z klasycznej belki?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
leonov Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Opublikowano 11 Lutego 2021 A jaśniej ? Telefon żony ja przez pracodawcę, mam rozwód z telefonami Xiaomi od dwóch lat , chyba muszę nadrobić zaległości.
minek200 Opublikowano 11 Lutego 2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Górna belka z ustawieniami sieć, wifi Bluetooth itp, klasyczna ściągana z góry, czy nowa wersja Xiaomi ściągana z prawej strony, jeżeli klasyczna to nfc nie działa na zablokowanym, jeżeli nowa wersja to działa na zablokowanym, już było to zgłaszane do nich ale nic na razie z tym nie zrobili.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
leonov Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Tak mam w ustawieniach, górna belka normalnie się wysuwa w dół. Edytowane 11 Lutego 2021 przez leonov
minek200 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Chyba już jest rozwiązanie. Powiadomienia i centrum kontroli->Elementy wyświetlane na ekranie blokady po przesunięciu w dół-> odznaczasz co chcesz żeby się nie wyświetlało.Redmi Note 8 ProAndroid 11MIUI 12.5.2Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi