szamanek Opublikowano 5 Lutego 2021 Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam, w aplikacji Mi Fit mam połączoną wagę Mi Body Composition 2. Po włączeniu aplikacja woła o włączenie lokalizacji (chociaż ma nadane uprawnienia). Gdy nie włączę lokalizacji to Mi Fit nie pobiera danych z wagi, dopiero po włączeniu lokalizacji. Na starym telefonie (Redmi Note 5) nie musiałem włączać lokalizacji. :) Obecny telefon Mi 10T Pro (Miui Polska 21.2.3). Ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać, aby za każdym razem nie musiał włączać lokalizacji? :)
Netoper Opublikowano 5 Lutego 2021 Opublikowano 5 Lutego 2021 Hasła i bezpieczeństwo, lokalizacja Do tego na sztywno wybrać miasto w mifitWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
szamanek Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Opublikowano 6 Lutego 2021 Nie za bardzo wiem o co chodzi.. W hasła i bezpieczeństwo nie mam żadnych opcji z tym związanych. Tak samo nie wiem jak ustawić "na sztywno" miasto w Mi Fit?
Netoper Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 Może na Twoim systemie ta opcja lokalizacji jest w innym miejscu, skorzystaj z wyszukiwarki w ustawienia.A miasto w mifit:Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
szamanek Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Opublikowano 7 Lutego 2021 No to chyba rzeczywiście mamy inne systemy. Sprawa dalej nie rozwiązana.
Netoper Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 W Mifit wpisałeś konkretne miasto?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
szamanek Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Opublikowano 8 Lutego 2021 Nie, bo nie wiem jak mam to zrobić. Nigdzie nie widzę takiej opcji.
Netoper Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 Mifit->profil, następnie klikasz na model urządzenia ( u Ciebie Mi body...) Potem zjeżdżasz na dół - ustawienia pogody, i tam wprowadzasz z klawiatury nazwę miasta.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
szamanek Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Niestety po wejściu w wagę tak jak mówisz nie ma wyboru lokalizacji jak na screenie. Edytowane 9 Lutego 2021 przez szamanek
Netoper Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 No to kurna nie wiem gdzie tego u Ciebie szukać, bo jak domaga się lokalizacji to gdzieś powinna być ta opcja żeby wybrać automatyczna albo ręczną.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Agnieszka Borysewicz Opublikowano 22 Lipca 2023 Opublikowano 22 Lipca 2023 Mam Motorolę i Aplikację MiFitnes i czy muszę mieć włączoną lokalizację Cały czas mnie rozłącza z Bluetooth!
Rekomendowane odpowiedzi