czester82p Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam, Bardzo proszę o pomoc. Próbowałem obejrzeć zdjęcia z telefonu na tv samsung. Tv widzi mojego poco, po czym następuje łączenie i na tym koniec. Raz mi się połączył, obejrzałem może 2 zdjęcia i połączenie się zerwało. Każdy inny telefon w domu nie ma tego problemu. Pozdrawiam
Adam Błażejewski Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z..... To nie jest opis.
mgcompany Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 U mnie działa normalnie. Łączyłem się z Samsungiem, przeglądałem fotki i wyświetlałem filmy, nawet opóźnienie było na całkiem niskim poziomie.
czester82p Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Opublikowano 1 Lutego 2021 3 godziny temu, zoltan78 napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z..... To nie jest opis. Problem jest taki że nie można zrobić projekcji. Sprawdzałem na 2 tv. Dodam że wszystkie urządzenia połączone w ramach 1 sieci. Wybierając z górnej belki przycisk projekcja następuje próba łączenia, po czym nic się nie dzieje.
Adam Błażejewski Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi