ThreeDog Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Hej wszystkim, Od wczoraj przy próbie podłączenia ładowarki do kontaktu ładowarka wydaje dziwne dźwięki, jakby iskra przeskakiwała gdzieś w środku. Co dziwne, ładuje normalnie ale dźwięk jest na tyle nieprzyjemny, że mam wrażenie ze spali się ładowarka bądź wysadzi korki i instalacje. Da się ją jakoś rozebrać i spojrzeć do środka co się z nią stało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Pewnie że da się rozebrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThreeDog Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 Dnia 1.02.2021 o 16:47, aanonimowy48 napisał: Pewnie że da się rozebrać To i ja wiem. Mogę ją po prostu zniszczyć i otworzyć lecz jak to zrobić bez jej niszczenia? Wygląda jak sklejona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 meh rozbierasz ja po przez podgrzanie wtedy klej puści Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThreeDog Posted February 3, 2021 Author Share Posted February 3, 2021 10 godzin temu, aanonimowy48 napisał: meh rozbierasz ja po przez podgrzanie wtedy klej puści Zrobiłem tak przed Twoim postem, udało się dostać do środka. Niestety nie da się wyciągnąć bebechów a ładowarka podczas podłączenia do gniazdka i telefonu strzela iskrami w środku(na samym dole obudowy). Ładowarka jest po gwarancji, czyli idzie w śmietnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts