Lukikuki18 0 Posted January 29 Report Share Posted January 29 Witam. Mam słuchawki od kilku miesiecy i bardzo je sobie chwale. Jednak mam pewien problem od wczoraj. Gdy przestanę słuchać i odłożę do pudełka, słuchawki naładują sie(czerwona dioda) a później same włącza się (biała dioda). Myślałem że to wina pudełka bo gdy jest rozładowane pudelko i wsadze słuchawki to słuchawki same się włączają, po naładowaniu było okej. Jednak teraz pudelko jest naładowane i po naładowaniu sluchawek same sie włączają. Choć nie podłączają sie do telefonu (mam ciagle włączony bluetooth) jak wyjmę z pudełka to same się podłączają do telefonu po paru sekundach. Słuchawki gdy są włączone w pudelko po 30sekundach same sie wyłączają (pewnie ze wzgledu że nie znalazł urzadzenia do którego ma sie podłączyć) Czy miał ktoś podobną sytuacje? Dodam że sprawdzałem wkladac do innego pudełka i problem taki sam wiec wina słuchawek. Link to post Share on other sites
Starose 0 Posted February 19 Report Share Posted February 19 Mam bardzo podobny problem od tygodnia, a używam słuchawki od ponad roku. Jedyna różnica jest taka, że u mnie słuchawki nie ładują się, gdy włożę do pudełka, dopiero jak podłączę pudełko do prądu i włożę słuchawki to dopiero mi działają, no i słuchawki randomowo mi się podłączają pod telefon (więc w nocy muszę odłączać bluetooth, żeby mi się przez przypadek nie połączyły i rozładowały) :)) Przynajmniej u mnie wygląda na to, że słuchawki kompletnie przestały reagować na pudełko Link to post Share on other sites
Recommended Posts