ellam Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam, Próbowałem dziś zainstalować najnowszą aktualizację, po pobraniu i próbie zaktualizowania przez plik zip. telefon wszedł w tryb fastboot i nie mam możliwości tego wyłączenia. Nie pomaga przytrzymanie przycisku wyłączania ani przycisku wyłączania + vol. Jest ktoś w stanie mi pomóc ?
Bar.Tek Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 W chu.. informacji podałeś. jaki soft miałeś, jaką wersje chciałeś zainstalować. Jaki sposób aktualizacji wybrałeś? Z telefonu czy OTG? Po objawach domyślam się że miałeś stabilna miuipolska. Niestety nie czytam w myślach. Poczytaj o fastboot boot recovery. Wtedy uda Ci się zainstalować soft.
ellam Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2021 Telefon Xiaomi Mi 10, chciałem zainstalować aktualizację V12.2.8.0.RJBCNXM, normalnie chciałem zaktualizować telefon, plik pobrało potem dałem żeby aktualizacja poszła z pliku zip. i jak ostatni wszystko było ok tak teraz telefon wszedł w tryb fastboot.
Adam Błażejewski Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi