edi_pat Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Czy jest w tym modelu mozliwosc wyboru, z ktorej karty wyslac SMS-a, mozna wybrac z jakiej karty dzwonic i wlaczac dane, a nie moge znalezc wlasnie tej opcji, rowniez w aplikacji GoSMSPro pole wyboru dual sim jest nieaktywne
Acid Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jak tworzysz wiadomość to masz z prawej ikonkę karty sim z numerem. Dotknij tam a pojawią się przyciski z wyborem. Wysłane z MI Note
edi_pat Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 ... no jest faktycznie ta mozliwosc z poziomu wbudowanej aplikacji do sms-ow, szkoda ze nie dziala w GoSMS, bo tej uzywam
Acid Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 To już wina tej apki, że nie wspiera dual sim. Wysłane z MI Note
edi_pat Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Akurat ta aplikacja wspiera dualsim, bo mam na innym fonie ją, ciekawe dlaczego tutaj to nie dziala
Acid Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Wspiera ale może nie środowisko MIUI. Popatrz na takiego Hangouts i Messengera. Hangouts umie w MIUI wszystko, a biedny Messenger nawet nie potrafi przejść do aplikacji z powiadomienia w pasku. Google umie robić aplikacje a FB nie. Wysłane z MI Note 1
Rekomendowane odpowiedzi