supamc Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Witajcie, 2 miesiące temu kupiłem odkurzacz Xiaomi mijia 1C na Ali z wysyłką z polskiego magazynu. Wszystko działało ok aż kilka dni temu przestał ładować/rozpoznawać bazę - urządzenie jest położone na bazie, ale nie ładuje. Bywa też, że wróci do bazy, podjedzie pod nią, ale nie zatrzyma się na ładowanie - jakby jej w ogóle nie rozpoznawał. Raz w między czasie podczas mojej nieobecności musiał zadziałać. bo się podładował.ale później znów to samo.. Testowałem urządzenie na innej bazie od tego samego modelu - taki sam problem, wiec wygląda na problem z samym odkurzaczem. Próbowałem przywracać do ust. fabr ale nic to nie daje. Moje pytania.: 1. Spotkaliście się z taką usterką? jakieś rozwiązanie? 2. Co poradzicie w sprawie sprzedającego- w sensie czego mogę oczekiwać od niego? wysyłki nowego urządzenia? zwrotu kasy? naprawy - wolałbym uniknąć wysyłki do Chin. 3. Gdzie to w PL serwisować? Macie jakiś sprawdzony serwis? dzięki! pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts