Venroll Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Mam pewien problem z telefonem jakiś czas temu dostałem aktualizacje V12.0.6.0 QJGEUXM. Po czym zaczęły dziać się dziwne historie z moim telefonem, wyświetlacz zaczął zmieniać barwę na żółtą, a to rozmówcy mnie nie słyszą a ja ich, a to znów teł się zawiesza. Na domiar złego nie mogę nawet pobrać kolejnej aktualizacji gdy wejdę w updaty jest tylko taki komunikat. Czy można coś z tym zrobić? Czy spotkał się ktoś z takim problemem? Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Venroll Nie zrozumiały tytuł tematu
michal_gie Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Popraw tytuł bo Ci wątek przeniosą do kosza
Adam Błażejewski Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z... To nie jest opis.
Puma2012 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Z ekranem to wina chrome. Cytat trzeba wejść w chrome://flags i dać #dynamic-color-gamut na disable Najnowsza wersja to 12.0.7. Spróbuj reset do ustawień fabryczny, nie zapomnij o zrobieniu kopii czego tam chcesz.
Venroll Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2021 Niestety reset nie pomaga w kwestii aktualizacji. Nadal nie mogę pobrać najnowszej wersji oraz ciągle widoczny jest komunikat o braku uprawnień.
Adam Błażejewski Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi