Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej w moim poco X3 pojawia się taki problem, że podczas nagrywania wideo (szczególnie gdy ustawione jest 120 FPS) zawiesza się jak na załączonym obrazie i następujące restart. Wszystkie programy zaktualizowane. Na innych apkach do robienia zdjęć też tak wywala. Miał ktoś podobny problem?

IMG-20210108-WA0001.jpg

Opublikowano

@Bartosz1611 Sporo użytkowników ma problem aparatu w POCO X3 z tego co widzę. Od kiedy zaczął występować problem? Zaktualizuj do V12.0.7.0.QJGEUXM bo jest już nowsze wydanie softa, ewentualnie zmień na xiaomi.eu i zobacz czy tam też będzie problem występował.

Opublikowano (edytowane)

Mam najnowszy soft, o którym pisze @kamillm - problem zawieszania nie występuje. Wcześniej również nie występował. Pytanie - skąd kolego masz 120fps? U mnie nie ma takiej opcji.

Screenshot_2021-01-12-18-26-56-244_com.android.camera.jpg

Edytowane przez michal_gie
Opublikowano (edytowane)

@michal_gie 120 fps jest w zwolnionym tempie.

Sprawdzałem przed chwilą i u mnie nagrywa normalnie na MIUI Global 12.0.7.0

Edytowane przez Bogdan75
Opublikowano
8 minut temu, kamillm napisał:

@Bartosz1611 zaktualizuj telefon i wtedy daj znać czy problem ustąpił, skoro dwie osoby piszą, że nie mają problemów na najnowszym romie to prawdopodobnie rozwiąże Twój problem. 

No ja też mam właśnie 12.0.7 i wszystko działa /no poza netem, ale to problem nie z tego wątku:)/

Opublikowano

Hej. Ostatecznie zwróciłem telefon. Zakupiłem identyczny model (Poco x3 6/64) i przy teście na sofcie 12.0.4 jak i po późniejszej aktualizacji do 12.0.7 nie wywalało takiego błędu przy nagrywaniu wideo. 

• Like 2