niezmierny Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Witam, Kupiłem na aliexpress Mi3. Raczej oryginał, bo rom miuipolska instaluje się bez problemu. Zarówno na romie z którym do mnie przybył, jak i na romach od miuipolska, jest taka przypadłość, że często po włączeniu telefonu, zwłaszcza w dzień, kiedy jasność ekranu jest ustawiona na wysoki poziom ; podświetlenie ekranu pulsuje z częstotliwością około 30 Hz. Żadne operacje nie pomagają. Ani wyłączenie telefonu, ani zmiana jasności ekranu. Później po prostu to przechodzi i można normalne pracować. Spotkał się ktoś z Was z takim problemem? Odsyłać telefon, czy może da się to jakoś w miarę łatwo naprawić samemu? Edytowane 14 Maja 2015 przez niezmierny 1
ZduneX25 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Na całym ekranie pulsuje? Mam tak na MiPadzie, ale tylko w prawym górnym rogu.
niezmierny Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Opublikowano 13 Maja 2015 Na całym ekranie. Zauważyłem, że czasem jak nie miga na jasnym tle i wyskoczy jakaś szara plansza (np. jak wejdę w ustawienia), to ta plansza miga, a na białym tle migania nie widać.
Rekomendowane odpowiedzi