Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Kanio napisał:

na paragonie pisze ze wysłano  mistore królowej jadwigi kraków na stronie mistore nie pisze ze jest punkt taki 

A sądzisz że dystrybutor ma swoja siedzibę i magazyn w sklepie? Tak tel jest z polskiej dystrybucji a Ingram Micro to jeden z trzech dużych oficjalnych dystrybutorów, właściciel sklepu mi-store.pl

Opublikowano
2 minuty temu, FromWP napisał:

A sądzisz że dystrybutor ma swoja siedzibę i magazyn w sklepie? Tak tel jest z polskiej dystrybucji a Ingram Micro to jeden z trzech dużych oficjalnych dystrybutorów, właściciel sklepu mi-store.pl

a myslisz ze rtv agd u nich są z polskiej dystrubucji bo mi 9pro maja za 979 20 zł taniej

Opublikowano
23 minuty temu, Kanio napisał:

a myslisz ze rtv agd u nich są z polskiej dystrubucji bo mi 9pro maja za 979 20 zł taniej

Tak wiem że  rtv agd ma telefony z polskiej dystrybucji. Prawdopodobnie od ALSO (dawniej ABC Data). Widać nikt im nie zabrania dawać własnej dodatkowej zniżki.

Opublikowano
2 minuty temu, FromWP napisał:

Tak wiem że  rtv agd ma telefony z polskiej dystrybucji. Prawdopodobnie od ALSO (dawniej ABC Data). Widać nikt im nie zabrania dawać własnej dodatkowej zniżki.

ale czy maja pasma b20

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Kanio napisał:

ale czy maja pasma b20

A niby dlaczego miały by nie mieć? Myślisz że specjalnie dla ALSO Xiaomi dało telefony z chińskiej dystrybucji bez pasma B20?

Edytowane przez FromWP
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...