Kanio Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 witam kupiłem mamie telefon pod choinke na mistore na paragonie pisze ze wysłano mistore królowej jadwigi kraków na stronie mistore nie pisze ze jest punkt taki są dwa Mi Store Kraków (Centrum Serenada) Mi Store Kraków (Galeria Krakowska) czy telefon jest z polskiej dystrybucj na pudełku pisze ze Ingram Micro Poland ale nie pisze nic global
FromWP Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 3 godziny temu, Kanio napisał: na paragonie pisze ze wysłano mistore królowej jadwigi kraków na stronie mistore nie pisze ze jest punkt taki A sądzisz że dystrybutor ma swoja siedzibę i magazyn w sklepie? Tak tel jest z polskiej dystrybucji a Ingram Micro to jeden z trzech dużych oficjalnych dystrybutorów, właściciel sklepu mi-store.pl
Kanio Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2021 2 minuty temu, FromWP napisał: A sądzisz że dystrybutor ma swoja siedzibę i magazyn w sklepie? Tak tel jest z polskiej dystrybucji a Ingram Micro to jeden z trzech dużych oficjalnych dystrybutorów, właściciel sklepu mi-store.pl a myslisz ze rtv agd u nich są z polskiej dystrubucji bo mi 9pro maja za 979 20 zł taniej
FromWP Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 23 minuty temu, Kanio napisał: a myslisz ze rtv agd u nich są z polskiej dystrubucji bo mi 9pro maja za 979 20 zł taniej Tak wiem że rtv agd ma telefony z polskiej dystrybucji. Prawdopodobnie od ALSO (dawniej ABC Data). Widać nikt im nie zabrania dawać własnej dodatkowej zniżki.
Kanio Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2021 2 minuty temu, FromWP napisał: Tak wiem że rtv agd ma telefony z polskiej dystrybucji. Prawdopodobnie od ALSO (dawniej ABC Data). Widać nikt im nie zabrania dawać własnej dodatkowej zniżki. ale czy maja pasma b20
FromWP Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) 18 minut temu, Kanio napisał: ale czy maja pasma b20 A niby dlaczego miały by nie mieć? Myślisz że specjalnie dla ALSO Xiaomi dało telefony z chińskiej dystrybucji bez pasma B20? Edytowane 3 Stycznia 2021 przez FromWP
Kanio Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2021 no nie wiem bo nie wiem czy z rtv agd będzie noo czy kupywac 9pro czy nie
FromWP Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 11 minut temu, Kanio napisał: no nie wiem Ale ja wiem, bo kupiłem na prezent z eurortv i dystrybucja Also.
pkonrad Opublikowano 10 Stycznia 2021 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi