tomek.tk Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Witam, posiadam problem z moim Xiaomi Redmi notę 9 pro po ostatniej aktualizacyj systemu nie mam w ogóle zasięgu używam dual sim i czasem się zdarzy, że na jednej karcie wskoczy zasięg w takim sensie, że kreski od zasięgu nie są przekreślone chciałem odblokować bootloader i wgrać wcześniejszą wersie systemu jednak bez internetu z karty sim nie można odblokować bootloadera moje pytanie jest czy jest jakaś inna opcja cofnięcia wersi systemu.
Rower górski Opublikowano 2 Stycznia 2021 Opublikowano 2 Stycznia 2021 A czemu chcesz odblokowywać bootloader, jak masz ewidentną wadę modułu łączności? Na początek spróbuj zainstalować ponownie paczkę aktualizacyjną przez ota, a jak nie pomoże to wyślij do serwisu.
tomek.tk Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2021 już prubowałem ustawienie fabryczne wprowadzić z karta sim i bez karty sim i już któryś dzień siedze nad tym czytałem też o tym na innych forum to kązdy pisze że albo własnie wgrać znów starszą wersie systemu ponieważ nowszych nie ma lub ktoś mi też napisał że może mi siadła ta płyta co jest od ładowania bo tam podobno jest antena od zasięgu z karty sim a dlatego chciałem odblokować bootloader ponieważ prubowałem na początkuą cofnać system przez telfon albo nawet żeby jeszcze raz się zainstalował na nowo i nie da rady
Rekomendowane odpowiedzi